Laad scherm sluiten
laden...

Onze praktijk

Over onze praktijk

Creating smiles since 1990

Voortgaande op de kennis en kunde van tandarts Ignace Dierick (KUL 1955), startte zijn zoon, tandarts Arnout Dierick (KUL 1990), na 13 jaar samenwerken te Ekeren, een grotere groepspraktijk op de Kapelsesteenweg 266 te Brasschaat. 10 jaar later was deze uitgegroeid tot 8 behandelunits. Door de aanhoudende vraag naar moderne tandheelkunde en de noodzaak voor meer ruimte vanwege de introductie van de digitalisatie en de daarbij horende apparatuur, drong een nieuwe verhuis zich op.

Na 3 jaar grondige voorbereiding werden de deuren van de huidige praktijk te Brasschaat in januari 2017 geopend. Het zero-energie gebouw, gebouwd met ca. 75% gerecycleerde materialen, biedt onderdak aan het huidige team dat intussen uitgegroeid is tot een 30-tal medewerkers. Zij bieden u er met de glimlach ‘state-of-the-art’ tandheelkunde aan.

In 2022 deed zich de opportuniteit voor om een bijkomende praktijk op het Eilandje in Antwerpen te openen. Vanaf januari 2023 openen wij de deuren van Antwerp Dental Care op de Tavernierkaai 2 (8ste verdieping)

Missie & Visie

Het is onze missie om de verwachtingen van onze patiënten te overtreffen door uitzonderlijke tandheelkundige zorg te bieden en tegelijkertijd een vertrouwensrelatie met hen op te bouwen.

Onze visie is om u state-of-the-art tandheelkunde aan te bieden, door continu te investeren in up-to date technieken en apparatuur, en door het intens participeren in academische nascholing.

Onze kernwaarden

Innovatie

Digitalisatie dmv scanners, cbct, 3D printing, DSD,….levert behalve een enorme tijdwinst ook een hoge graad van precisie en voorspelbaarheid. Resultaat : grote tevredenheid van zowel tandarts als patiënt.

Communicatie

Door middel van onderling overleg en de uitwisseling van kennis en informatie tussen de collega’s, zoekt de behandelende tandarts samen met de patiënt telkens weer naar de meest haalbare/ideale behandeling.

Duurzaamheid

Goede behandelkeuzes met de juiste materialen, ondersteund door mondhygiëne-en voedingsadvies, resulteren in duurzaam comfort. Nu en ook later.